Wij maken altijd ambachtelijk ijs in onze ijssalon in Alkmaar

N

Alles zelfgemaakt

N

Gespecialiseerd in vanille ijs

N

Mogelijkheid tot meenemen

Home » Ambachtelijk ijs maken

Kom langs bij IJssalon Laan in Alkmaar waar wij nog steeds ambachtelijk ijs maken. Laanijs is al jaren een begrip. Vele generaties lang wordt het geheime recept gebruikt om het lekkerste vanille schepijs mee te maken. Geen uitgebreid assortiment met diverse smaken, zoals schepijs, maar één smaak: vanille. Maar dat is dan ook wel heel lekker ijs.

Ambachtelijk ijs: het geheime recept om hét perfecte vanille schepijs mee te maken

Bij ons vind je maar één soort ijs: Laanijs. Puur vanille roomijs. En lekker dat dat is! Wij zijn niet voor niets uitgeroepen tot beste ijssalon van Nederland. Bij IJssalon Laan in Alkmaar maken wij op ambachtelijke wijze ons ijs helemaal zelf. Het ijs zelf, de nougat en waterijsjes wordt binnen eigen muren gemaakt. Het geheime recept? Dat verklappen wij natuurlijk aan niemand. Sinds 1948 wordt ons recept gebruikt om het lekkerste vanille schepijs te maken. Toch benieuwd naar onze ambachtelijke werkwijze? Bekijk dan de video en neem een kijkje achter de schermen.

Maak je keuze uit diverse dips

Hoewel je bij ons het soort ijs niet kunt kiezen en je bij ons enkel vanille roomijs krijgt en geen schepijs, kun je wel kiezen hoe jouw perfecte Laanijsje er uit ziet. Maak een keus uit onze vele dips. Wordt het chocola, nougat, vers fruit of iets anders? Of ga je voor onze favoriet: de combinatie chocolade-nougat? En zin in iets anders dan ijs? Dan kies je toch gewoon voor onze milkshakes of waterijsjes!

Kom langs in Alkmaar en proef ons heerlijke ambachtelijke vanille schepijs

Ben je benieuwd hoe een écht Laanijsje smaakt? Kom dan gezellig bij ons langs in Alkmaar. We zijn dinsdag t/m zondag geopend. Heb je vragen of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op: 072 511 5685. Let wel op dat wij enkel bij bedrijven in de buurt bezorgen.