Wij maken altijd ambachtelijk ijs in onze ijssalon in Alkmaar

N

Alles zelfgemaakt

N

Gespecialiseerd in vanille ijs

N

Mogelijkheid tot meenemen

Home » Ambachtelijk ijs maken

Kom langs bij IJssalon Laan in Alkmaar waar wij nog steeds ambachtelijk ijs maken. Laanijs is al jarenlang een begrip. Vele generaties lang gebruiken wij ons geheime recept om het lekkerste schepijs te maken. Wij hebben geen uitgebreid assortiment met diverse smaken, maar verkopen maar één smaak: vanille. Wij maken dan natuurlijk wel het allerlekkerste, ambachtelijke ijs!

Ambachtelijk ijs: het geheime recept om hét perfecte schepijs mee te maken

Een dagje uit in Alkmaar is niet compleet zonder ons ijs: Laanijs. Dit is puur vanilleroomijs. Dat is nog eens lekker! Wij zijn niet voor niets uitgeroepen tot de beste ijssalon van Nederland. Bij IJssalon Laan in Alkmaar maken wij op ambachtelijke wijze ons ijs helemaal zelf. Het ijs zelf, de nougat én waterijsjes maken wij dus binnen eigen muren. Wil je het geheime recept weten? Dat verklappen wij natuurlijk aan niemand. Sinds 1948 gebruiken wij ons recept om het lekkerste ambachtelijke ijs te maken. Ben je toch benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk dan de video en neem een kijkje achter de schermen.

Maak je keuze uit diverse dips

Hoewel je bij ons het soort ijs niet kunt kiezen en je bij ons enkel vanilleroomijs krijgt, kun je wel kiezen hoe jouw perfecte Laanijsje eruitziet. Maak een keuze uit onze vele dips. Wordt het chocola, nougat, vers fruit of iets anders? Of ga je voor onze favoriet: de combinatie chocolade-nougat? Heb je zin in iets anders dan ijs? Dan kies je toch gewoon voor onze milkshakes of waterijsjes!

Kom langs in Alkmaar en proef ons heerlijke ambachtelijke ijs

Ben je benieuwd hoe een écht Laanijsje smaakt? Kom dan gezellig langs bij ons als ijscoman in Alkmaar en proef het ambachtelijk ijs dat we zelf maken zelf. We zijn elke dag van de week geopend. Heb je vragen of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via 072 511 5685 of ijssalonlaan@upcmail.nl. Let wel op dat wij enkel bij bedrijven in de buurt bezorgen.