De beste ijssalon in Alkmaar

N

Alles zelfgemaakt

N

Gespecialiseerd in vanille ijs

N

Mogelijkheid tot meenemen

Home » Beste ijssalon

Kom jouw eigen Laanijsje proeven bij de beste ijssalon van Nederland, gelegen in Alkmaar. Het soort ijs hoef je niet te kiezen, er is namelijk maar één soort ijs: Laanijs. Dit is zelfgemaakt ijs volgens een geheim recept. Kies uit onze heerlijke dips en maak je ijsje helemaal af. Wat gaat worden? Houd je van chocolade, nougat, spikkels of slagroom of een combinatie daarvan? Kom langs bij de beste ijssalon als je in de buurt bent!

Proef het lekkerste ijs bij de beste ijssalon van Nederland, gewoon in Alkmaar

Voor het lekkerste ijs in de buurt ga je naar onze ijssalon in Alkmaar. Laanijs is al jarenlang een begrip en het recept wordt al diverse generaties doorgegeven. Hoewel er maar één soort ijs is, kun je er tóch jouw eigen ijsje samenstellen. Kies voor een bakje of een van onze koekjes en maak met onze verschillende dips precies het ijsje wat bij jou past. Hoeveel ambachtelijk ijs kan jij op?

Toch liever iets anders dan een ijsje?

Wil je toch liever iets anders dan een ijsje? Bij de beste ijssalon in Alkmaar, wat ook in de buurt is van Heerhugowaard, kun je ook kiezen voor milkshakes en waterijsjes. Ook onze milkshakes worden van Laanijs gemaakt. Hier heb je de keuze uit diverse smaken. Lust je aardbei, kersen, vanille of een andere smaak? Ga dan voor een milkshake en geniet! Ook moet je onze waterijsjes echt een keer geprobeerd hebben!

Kun jij ons geheime recept weerstaan? Kom langs bij onze ijssalon in de buurt!

Woon je in de buurt van Alkmaar, of breng je een bezoek aan deze stad, en ben je op zoek naar een ijssalon? Kom dan langs bij de beste ijssalon van Nederland en proef het zelf! Misschien heb je wel een grote bestelling ijs of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn elke dag van de week geopend! Kom langs, bel ons op 072 511 5685 of stuur een e-mail naar ijssalonlaan@upcmail.nl.