IJs bestellen bij je favoriete ijssalon in Alkmaar

N

Alles zelfgemaakt

N

Gespecialiseerd in vanille ijs

N

Mogelijkheid tot meenemen

Home » IJs bestellen

Het lekkerste ijs bestellen: dat doe je natuurlijk bij dé ijssalon van Nederland, gelegen in Alkmaar. Al sinds 1948 zijn wij de ijszaak met één enkele smaak. Ons geheime recept wordt al jarenlang aan verschillende generaties doorgegeven, zodat ook jij nog steeds kunt genieten van dit heerlijke ijs. Kom langs bij onze winkel in Alkmaar of kies ervoor om ons ijs te bestellen.

Het lekkerste ijs kun je eenvoudig bestellen

Laanijs is al jaren een begrip en staat bekend om de pure smaak. Bij onze ijszaak heb je geen uitgebreid assortiment aan verschillende smaken ijs, maar één smaak: vanille. Ons ijs wordt geheel zelfgemaakt en dat proef je! Hoewel je de smaak van het ijs niet kunt kiezen, kun je wel jouw ijsje samen laten stellen zoals jij het wil. Kies uit een van de lekkere dips en genieten maar! Heb je een bedrijfsfeestje gepland staan en wil je je medewerkers verrassen met heerlijk ijs? Of wil je voor een bijzondere gelegenheid ons heerlijke, ambachtelijk ijs serveren? Dan kun je bij ons ijs bestellen! Kom langs en bespreek de mogelijkheden.

Kom langs en bespreek de mogelijkheden!

Wil jij ook genieten van het lekkerste ijs van dé ijssalon van Alkmaar? Dan bij ons ijs bestellen, bijvoorbeeld als dessert bij een bijzondere gelegenheid. Laat dit minimaal één dag van tevoren weten, dan bezorgen we het lekkerste, ambachtelijke ijs ook bij jou in de buurt. Let er wel op dat wij enkel aan bedrijven in de buurt bezorgen. Neem contact met ons op door te bellen naar 072 511 5685 of door een e-mail te sturen naar ijssalonlaan@upcmail.nl.