IJs bestellen bij je favoriete ijssalon in Alkmaar

N

Alles zelfgemaakt

N

Gespecialiseerd in vanille ijs

N

Mogelijkheid tot meenemen

Home » IJs bestellen

Het lekkerste ijs bestellen: dat doe je natuurlijk bij de beste ijssalon van Nederland, gelegen in Alkmaar. Al sinds 1948 zijn wij de ijszaak met één enkele smaak. Ons geheime recept wordt al jarenlang aan verschillende generaties doorgegeven, zodat ook jij nog steeds kunt genieten van dit heerlijke ijs. Kom langs bij onze winkel in Alkmaar of kies ervoor om ons ijs te bestellen.

Het lekkerste ijs gewoon bestellen

Laanijs is al jaren een begrip en staat bekend om de pure smaak. Bij onze zaak heb je geen uitgebreid assortiment aan verschillende smaken ijs, maar één smaak: vanille. Ons ijs wordt geheel zelfgemaakt, en dat proef je! Hoewel je de smaak van het ijs niet kunt kiezen, kun je wel jouw ijsje samen laten stellen zoals jij het wil. Kies uit een van de lekkere dips en genieten maar! En als je geen zin hebt in een ijsje maar een milkshake of een waterijsje wilt, ben je bij ons ook van harte welkom.

Meenemen of bestellen?

Wil jij ook genieten van het lekkerste ijs van Alkmaar? Dan kun je dit bij ons bestellen. Laat dit minimaal één dag van tevoren weten. Dan bezorgen we het lekkerste ijs ook bij jou in de buurt. Let er wel op dat wij enkel aan bedrijven in de buurt bezorgen. Neem contact met ons op. Bel ons op 072 511 5685.