Jouw ijscoman in Alkmaar

N

Alles zelfgemaakt

N

Gespecialiseerd in vanille ijs

N

Mogelijkheid tot meenemen

Home » IJscoman Alkmaar

Het lekkerste ijs haal je natuurlijk bij dé ijscoman in Alkmaar. Al jarenlang kun je bij ons één soort ijs halen. IJs op basis van vanille. En lekker dat dat is! Laanijs is een begrip en dat is niet voor niets. Bij ons geen uitgebreid assortiment aan verschillende smaken. Maar gewoon één vaste basis. De enige keus die je hoeft te maken is de dip. Waar houd jij van? Chocola, nougat, spikkels, slagroom of misschien wel vers fruit? Kom langs bij de ijscoman van Alkmaar en ontdek het zelf!

Het lekkerste ijs haal je bij natuurlijk bij de leukste ijscoman in Alkmaar

Laanijs is al sinds 1948 een begrip. Het geheime recept wordt al verschillende generaties lang gebruikt om het lekkerste en zachtste vanille roomijs mee te maken. Bij ons kun je alleen deze smaak ijs krijgen. Zo heb je geen last van keuzestress. Wat je wél kunt kiezen is de dip. Samen met jou kijken wij graag naar wat jouw perfecte Laanijs is. En geen zin in roomijs? Ga dan voor een milkshake of een waterijsje. Ontdek jouw lievelingsijs.

Kun jij ons ijs weerstaan?

Kom je het lekkerste ijs van Nederland proeven? Kom dan gezellig langs bij de leukste ijscoman van Alkmaar. Wij zijn elke dag geopend! Heb je een grote bestelling of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 072 511 5685