Jouw ijszaak in Alkmaar

N

Alles zelfgemaakt

N

Gespecialiseerd in vanille ijs

N

Mogelijkheid tot meenemen

Home » IJszaak

Het lekkerste ijs haal je onze ijs boutique in Alkmaar. IJssalon Laan is uitgeroepen tot beste ijszaak van Nederland. Bij ons heb je geen keuze uit het soort ijs: wij serveren altijd Laanijs. Laanijs is al jaren een begrip en wordt verschillende generaties doorgegeven om jou te kunnen laten genieten van dat lekkere bolletje vanille roomijs. Kom jij binnenkort langs bij onze ijs boutique in Alkmaar om te proeven?

De leukste ijszaak van Nederland: die vind je in Alkmaar

Het recept voor Laanijs wordt al jaren gebruikt door onze familie. Ons recept is geheim en verklappen we dan ook aan niemand. Zo weten wij zeker dat jij alleen bij ons kunt genieten van dit heerlijke ijs. Wat je wel kunt kiezen is hoe je jouw ijsje eet. Met chocola, nootjes, spikkels, slagroom of misschien wel met vers fruit? Favoriet van ons personeel is de combinatie van chocolade en nougat. Wie weet wordt dat ook wel jouw favoriet! In onze ijs boutique in Alkmaar maken wij alles zelf. Ben je nieuwsgierig naar hoe wij onze ijsjes maken? Neem een kijkje achter de schermen van onze ijszaak.

Kom gezellig langs bij onze ijs boutique

Stiekem kun jij een ijsje niet weerstaan hé? Dat begrijpen wij bij IJssalon Laan heel goed! Je bent van harte welkom bij onze ijszaak tijdens jouw dagje uit in Alkmaar. Dan zorgen wij dat jij het lekkerste ijsje krijgt dat je ooit geproefd hebt! Onze ijs boutique is elke dag geopend. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 072 511 5685. Geen zin in een ijsje maar wil je wel ons Laanijs proeven? Probeer dan onze milkshakes of waterijsjes.