Home » Jouw Laan ijsje

WAT IS JOUW PERFECTE LAANIJSJE?

Laan staat bekend om de pure smaak van het Laanijs. Hoewel er maar één smaak is kun je toch jouw eigen perfecte Laanijsje samenstellen. De echte Laankenners weten al welke combinaties zij het lekkerste vinden, kijk hieronder wat jij wilt!

WELK KOEKJE OF BAKJE?

De eerste keuze die je moet maken is de keuze tussen de verschillende koekjes of welk formaat bakje. Het is aan jou hoeveel bolletjes je wilt natuurlijk!

Dip?

Dan komt het leuke deel: welke dip kies jij? Chocolade, nougat, slagroom of spikkels? Vergeet de lekkere combinaties niet! De meeste Laancollega’s van het Laanteam werden verslaafd aan de choco-nougat combinatie na de eerste keer dat ze dit uitprobeerden.

Chocolade

Spikkels

Slagroom

Nougat

OF GA JE LIEVER VOOR EEN MILKSHAKE?

Misschien heb je geen zin in een ijsje, maar wel in een milkshake! Ook deze milkshakes worden van het Laanijs gemaakt, maar bij deze milkshakes kun je wel kiezen voor een smaakje, namelijk: aardbei, banaan, kersen, kokos, mokka, karamel, chocolade of vanille.

FRISSE FRUITIGE LAANSMAAKJES

Naast het romige Laanijs hebben wij ook nog drie verschillende zelfgemaakte waterijsjes: limoen, framboos en sinaasappel. Deze zijn gemaakt van echt fruitsap. Heerlijk om af te koelen op een warme, zomerse dag!

MEENEMEN

Trakteer jij je familie, vrienden of collega’s op een Laanijsje? Lekker zeg! Wij pakken je ijsjes graag in! We hebben ook een ijsrol om mee te nemen. Deze is diep ingevroren, gedompeld in chocolade met wat nougat erbij.

Wilt u een grote bestelling plaatsen?
Neem dan contact met ons op