Vanilleschepijs

N

Alles zelfgemaakt

N

Gespecialiseerd in vanille ijs

N

Mogelijkheid tot meenemen

Home » Vanilleschepijs

Wil je heerlijk vanilleschepijs proeven? Dan moet je langskomen bij IJssalon Laan uit Alkmaar. Onze ijssalon is al jarenlang een begrip in de regio én ver daarbuiten. Bij ons heb je namelijk niet de keuze uit allerlei verschillende soorten schepijs, maar uit één smaak. Wij maken namelijk vanilleschepijs op basis van ons geheime familierecept. Met dit Laanijsje weten wij al jarenlang voor een heerlijk verwenmomentje te zorgen!

Proef heerlijk vanilleschepijs bij onze ijszaak in Alkmaar

Sinds 1948 maken wij bij onze ijszaak heerlijk, romig vanilleschepijs op basis van ons geheime recept, dat al generatie op generatie aan elkaar wordt doorgegeven. Dit Laanijsje stel je helemaal zelf samen. Zo kies je eerst een bakje of hoorntje uit. Daarna ga je voor een dip om je ijsje helemaal af te maken. Bestrooi je vanilleijsje met spikkels, slagroom, chocolade of nougat voor een fantastische smaakbeleving! Een dagje Alkmaar is niet compleet zonder ons beroemde Laanijsje. Deze maken wij helemaal zelf!

Breng een bezoek aan onze ijssalon en geniet

Wil je het vanilleschepijs proberen van ons als ijscoman in Alkmaar? Kom dan langs bij onze ijssalon in Alkmaar en geniet van een heerlijk Laanijsje. Je kunt ook ijs bij ons bestellen als je een bedrijf in de regio hebt. Heb je vragen of wil je meer over ons weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072 511 5685 of door een e-mail te sturen naar ijssalonlaan@upcmail.nl. Wij helpen u graag!